Post by teijohnbursobit on Mar 12, 2022 2:15:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Храброземье: Герои Магии ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Храброземье: Герои Магии IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neomejeno vse ▞▞▞
▞▞▞ Храброземье: Герои Магии 2022 version ▞▞▞
👍
Lepa igra. Ampak dolgočasno, če ne darujete. Ker morate čakati 4 ure, da dobite nekaj ljudi, ki so izgubljeni med bitko.
dobra taktična igra)))
Super
zelo lepo!
dobra igra
igra je super! Postavil sem 5. odlična zasnova enot, ugodnosti so dobro izbrane. nikoli ni šel predaleč, v dizajnu čutiš prednost. odlično opravljeno. Z izbiro sovražnika je šlo veliko bolje. hvala!
Juda zòr menga yoqdi
Храброземье: Герои Магии Strategi oded
Veš kaj? Pojdi k vragu s svojimi zakrknjenimi stvarmi. Skoraj nič vsebine in peklenski pohlep. Parazitiraš na herojski zapuščini.
Donirajte smetišče
Fantje, ali potrebujete zunanjega produktnega analitika? Ali pa vsaj najeti enega. to je samo nočna mora. bitke so zavlečene, statistike za vojske preprosto ni, naborni tabori mirujejo, pomen klanov ni očiten, sovražnik se ujema 3 minute. in to je le na prvi pogled. ps: ja, na vrhu ima šamana. Raje o tem, da se mi je šaman v prvih minutah po nakupu zdel neuporaben, ni ustrezal zbranim vojskam in junakom. torej občutek, da je bilo plačilo zapravljeno, kar ne poveča želje po plačilu v prihodnosti.
Dobra igra
zelo dobro
Zgodbe o tem, da "delamo igro tako za plačljive kot za neplačnike" ne kanalizirajo, ker drugi tukaj nima kaj početi - po nekaj urah igranja naletiš na donat, in to precej težko :/ borcev je neumno premalo, ampak 1 kos stane nekaj škatel za plen kristalov (hi ea). Upam, da vam bo dobiček od te igre pomagal, da bo vaša naslednja igra za enega igralca dolga in zanimiva, ker so prve tri igre bomba
opravil vse dele, 10 pijanih napitkov od 10)
Lepa grafika, zanimivo igranje. Želel bi pa več nelinearnosti na pustolovskem zemljevidu. In zaplet dialogov z razvejanjem.
Zakaj je moj zaslon za nalaganje za vedno?
Храброземье: Герои Магии Strategia rxd
zanimiva igra
kul
dolgočasno / plačaj za zmago
ni slabo
v redu
Xz chogo gavno ale gavno
vzemite ideje od junakov magije meča in kraljeve nagrade
Igra je lepa, vendar je po posodobitvi igra prenehala delovati. Po ponovni namestitvi sem izgubil ves svoj napredek (bil sem gost, brez družabnih omrežij).
Se bom popravil: Od prednosti: Všeč mi je grafika in velika podobnost s HOMM-om Od minusov: denar, gospodje hočejo denar in brez alternative za igralca (čeprav z vidika izsiljevalske značilnosti te vrste igre je dobro premišljena - za ustvarjalce zagotovo)
Absolutno ni optimiziran, res pojdite skozi nekaj misij. Nadalje brez donata niti noge (
Храброземье: Герои Магии Strategie wlg
Sprva se je zdelo, da je igra normalna, a sčasoma je postalo jasno, da je vse zgrajeno na naslednjem potegovanju denarja od igralcev. Ko raste, se celotna igra zmanjša na neskončno kmetovanje zlata v monotonih bitkah, saj so cene za nova bitja divje. A tudi to ne bo pomagalo, na določeni stopnji boste morali za nadaljnje napredovanje plačati veliko denarja.
Igra je zanimiva. Ni oglasov - v veselje je Če se pridružiš dobremu cehu, se lahko razvijaš veliko hitreje. Obstaja misija grind, vendar ni potrebna. In naloge so včasih celo zabavne.
Super
lepi bssed heroji mm2, a preveč priložnostni. precej dolgočasno. grafika kot za otroke. te igre ne morem jemati resno. ampak ostalo je dobro. brez oglasov.
Odlično nadaljevanje serije!
Na splošno sistem ravnotežja v pvp bitkah ni jasen, nasprotniki so bodisi premočni ali prešibki, na splošno nič ni odvisno od vas
obožujem igro
OMG, tako drago je igrati igro plačaj za zmago.... sranje...
Manjka ravnovesje v igri. Igra vas prisili k denarju. Sicer je skoraj nemogoče igrati
ljubka igra
Sim Farm - Build Township Казуални euff
Še en primer uničenega donata v nasploh dobri seriji. Dolgčas in monotonija nas čakata na vsakem koraku. Igra se je spremenila v simulator čakanja in odpiranja skrinj, brez skladnega zapleta in zdrave pameti. Če želite preseči raven, darujte ali masturbirajte en teden. In čim dlje, tem več. Prešlo polovico igre, izbriši.
kul!!!!
Dolgočasen
ja..vse kar lahko rečem je, da sem ZELO SOVRAŽIL!!!!!!!!!!!! >(
Храброземье: Герои Магии حکمت عملی esyp
Ni slabo, celo skoraj odlično, a vseeno je občutek, da je brez donacije tukaj zelo, zelo težko, sploh ko gre za ekstra. vojake, da zložijo za kristale.
Nostalgija.