Post by teijohnbursobit on Mar 12, 2022 2:21:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Goat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Goat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ استقامت مولد کدها ▞▞▞
▞▞▞ Goat Simulator 2022 version ▞▞▞
من دیگر نمی توانم بازی را انجام دهم، فقط من را بیرون می کند و بدترین قسمت زمانی است که بازی باز می شود. همه بزها رو قفل نشون میداد و وقتی دکمه x رو فشار میدم از چیزی خارج نمیشه چرا چرا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
آره عالیه اما من چند نفره میخوام و بازی شما خیلی خوبه
ظاهراً بهروزرسانی جدید دکمه ورود غیر ضروری را حذف کرده است. همچنین دسترسی من به Goat City و Buck to School را که قبل از بهروزرسانی پشت تبلیغات پنهان نبودند، حذف کرد.
این سرگرم کننده است ، بابت ساختن این برنامه های بازی متشکریم! عالی هستی :> ایمن بمان🔥💖
روی گوشیم باز نمیشه هنوز باحال نیستش من بلدم بازی کنم چون قبلا بازیش کردم
من این بازی را از سال 2020 بازی کردم و قبلاً سرگرم کننده و زمان کش و فوق العاده سرگرم کننده و آفلاین بود اما اکنون چند نفره است و اگر بازی چند نفره باشد یک بازی آنلاین است و به اینترنت نیاز دارد اما حتی اگر اینترنت خوبی دارم می گوید "تو نمی کنی" اینترنت ندارم" حتی اگر اینترنت داشته باشم و قبل از آن سرگرم کننده بود، زیرا آفلاین بود و در همه جا و همه جا قابل بازی بود، به همین دلیل سرگرم کننده بود، به همین دلیل به این بازی زمانی که بازی مورد علاقه ام بود، 1 ستاره دادم.
به روز رسانی های بیش از حد بسیار بزرگ، تاخیر و خسته کننده است
کمیل پیرانی
وقتی به آنجا ملحق می شوم و شبکه ای را نشان نمی دهد، با وای فای امتحان می کنم اما کار نمی کند، لطفاً آن را برطرف کنید
من فقط به این 3 ستاره دادم چون یادم می آید چند سال پیش این بازی را انجام دادم و چند سال پیش، از این بازی لذت می بردم و در بازی جذاب تر می شدم. 2 سال بعد (که امروز بود) امروز، خیلی زیاد شد به همین دلیل، من ناامیدتر شدم زیرا باید از شر بازی های دیگرم خلاص شوم که برای من بسیار ناامید کننده و آزاردهنده است. اگر این اتفاق برای سایر بازیکنان نیز رخ دهد، به این 1 ستاره می دهم. (نمی دانم آیا می توانم 0 ستاره امتیاز بدهم) خوب، می توانید لطفاً این را برطرف کنید؟
عالیه ولی من پی دی رو خریدم برای اینکه نسخه بیاد باید نتو خاموش کنی این اصلن اینترنت نمیخواد،؟!چرا دیگه جواب نمیده.
عالی ولی نمیاره
اوم موافقم، نمیدانم این واقعی است یا نه
این بازی عالی است.اما نقشه ها باید رایگان باشند، این یک بازی رایگان است، به این معنی که همه چیز باید رایگان باشد. من تقریباً شخصیت های کامل دارم اما برای دریافت همه شخصیت ها باید نقشه ها را بخریم. لطفاً نقشه ها را رایگان انجام دهید.
RfrgdrrfRtcDdarrdeddetf FF wyhyj ugly do do do to to to roster و من Jjfifijtug Kfktmtj دارم 😵☠️☠️😡👺👺😱😡😛😛😡😛😛🤗🤗🤗
کار خوبیه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😃😃😃😄😃😃😄😃😃😃😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
این بازی فوق العاده است من آن را دوست دارم یک به روز رسانی در آینده ایجاد کند که بهترین ها را ایجاد می کند تا به روز رسانی های آینده بیشتر شود!
من این بازی را خیلی دوست دارم اما نسخه قدیمی آن را می توانید رایگان به مدرسه و شهر بروید اما اکنون باید آن را بخرید تا دیگر نتوانید بز تهیه کنید بنابراین من آن را حذف کردم
چرا نمیاد
این بازی فوق العاده بزرگ مگابایت است اما من دوست دارم آن را بازی کنم اما آیا مگابایت بزرگ است🤧🤧
لطفا حالت آنلاین را اضافه کنید
بازی لذت بخش خواهد بود اگر خریدهای پرداخت شده در برنامه هنگام راه اندازی مجدد برنامه از بین نرود، ایده توسعه دهنده از پشتیبانی بسیار ضعیف است، تنها چیزی که دریافت کردم یک تغییر مسیر به Google برای رسیدگی به درخواست بازپرداخت احتمالی من بود یا صفحه ای حاوی مشکلات "متداول" مسائل بسیار کمی را پوشش می دهد و هیچ کدام با آنچه که من گزارش کردم مطابقت ندارد. به نظر می رسد این برنامه به طور فعال توسط توسعه دهنده آن پشتیبانی نمی شود که با توجه به محبوبیت بازی ناامید کننده بسیار ناراحت کننده است، با توجه به اینکه اگر خریدها واقعاً کار کنند، بازی سرگرم کننده خواهد بود.
بهترین بازی عمرم
خیلی خوب نیست خیلی آزاردهنده است وقتی بازی را باز می کنم صفحه نمایش من قهوه ای می شود و منجمد می شود خیلی راحت عصبانی می شوم لطفاً آن را برطرف کنید 😡😡😡😡😡😡😡😡
چقدر شیطان پرستی
بازی واقعاً خندهدار است، یک نقص در نقشه کریسمس وجود دارد که در آن یک بازیکن تصادفی/هوش مصنوعی وارد خانه میشود و سپس از راه دور برمیگردد و دوباره و دوباره آن را انجام میدهد.
خوب بود
Goat Simulator Симуляторы trnr
Goat Simulator Simulation tkci
بسیار سرگرم کننده است من از هر بار بازی آن لذت می برم
من همه بزها را در حال حاضر آنجا داشتم و این به روز رسانی جدید همه چیز را برطرف می کند
من نمی توانم بازی کنم دانلود آن برای همیشه طول می کشد!😥
این بهترین بازی است که من آن را خیلی دوست دارم آنگ همچنین گرافیک خوبی دارد
تمام بزهای سکه های من رفتند!! الان درستش کن لطفا
خیلی خنده دار هست
Goat Simulator سیمولیشن juw
من بابا و این بازی رو برای من دوست دارم بدون عشق به بازی شبیه ساز بز خریدار و جاده باز شده بدون عشق برای من 😤😤😤😤😤😤😤😤😤
حتی دانلودش تمام نمیشه :v
بعد از یک مدت مسخره می شود سوار ماشین نمیشه شد کلا بازیه خیلی خوبی نیست
این گیم خداااااااااااست
بازی بوریک و کرش مثل بازی رد شده و بازی😡😡😡
من این بازیو توی PS4دارم بعد توی گوشی بازی کردم دیدم این بازی توی گوشی مهشره تعداد ولی تعداد ستاره کم بود ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ستاره ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
خیلی خوب است. من عاشق این بازی هستم اما در برخی از دستگاه های اندرویدی عقب مانده است. من برای Xbox توصیه می کنم
این بازی خیلی بد است 😝😝😝😝😝😝😝😝
من عاشق این بازی هستم که بسیار سرگرم کننده است و من تمام عناوین را دریافت کردم که پیدا کردن آنها آسان بود و من همه بزها را نیز دریافت کردم
Scary Stranger 3D Simulyatorlar jdv
هی اینجا گوش کن، من قبلا عاشق این بازی بودم و دوست داشتم تمام پوست بزهای مختلف را تهیه کنم، اما وقتی آپدیت شد، خیلی ناراحت شدم از اینکه شهر و مدرسه ای که قبلا رایگان بود، حالا قرار است خریداری شود
Goat Simulator Simulasyon ktj
بازی هرف نداشت یعنی فقلاد خوب بود.
بازی خیلی خیلی خنده دار و 5 آمار خوبیه😂😂😂
من بلال احدی جان استم 🤑🤑🤑☠☠🧠🧠👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
برنامه به خودی خود بسته می شود
من آن را بازی می کنم و من را بیرون می کند، دوباره آن را بازی می کنم و من را بیرون می کنم، لطفاً آن را یک بازی واقعی کنید
قبل از رایگان شدن بازی من برای آن پول پرداخت کردم و آن 4 سال پیش بود. من تمام سطوح و تمام بزها را داشتم. اما در حال حاضر من نمی توانم سطوح را بازی کنم، حتی با وجود اینکه هزینه بازی را پرداخت کردم. اکنون باید دوباره برای آن هزینه کنم که احمقانه است. لطفا این مشکل را حل کنید