(Android/iOS) Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel обманює необмежену кількість балів
Mar 12, 2022 2:24:55 GMT
Post by teijohnbursobit on Mar 12, 2022 2:24:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює необмежену кількість балів ▞▞▞
▞▞▞ Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel 2022 version ▞▞▞
Для мене це монета. Оплата за кожну главу замість книги очікування. Хоча історія хороша. Вони просто отримують ваші 💰 гроші. Лол, моя теж.
Історії є завищеними, якщо врахувати, що опубліковані професійно написані історії коштують половину їхньої вартості. Якщо врахувати, що вони не відредаговані (орфографічні та граматичні помилки), то за що саме я плачу? Я сумніваюся, що автор отримає чверть того, що я заплатив, тому я просто повернуся до покупки книг за набагато нижчою ціною.
Відстежувач часу не працює, тому бали не накопичуються, і з цим нічого не поробиш. Це нудно для авторів, тому що я не схильний давати розробникам гроші, коли їхній додаток не працює так, як рекламується. Якби це спрацювало, я міг би, але не зараз.
Велика різноманітність книг. Деякі ціни трохи смішні, але мені подобається той факт, що ви можете заробляти ваучери щодня. Тепер є більше можливостей заробити ваучери. Додаток вартий того часу. Додавання ви бачите лише тоді, коли хочете отримати подвійні ваучери..., що, чесно кажучи, для мене добре
Редагувати: це було б одним із найкращих додатків для читання програм, які я пробував, якби реєстрація не була сфальсифікована. Статистично неможливо отримати 6 балів щоразу! На жаль, я помітив це протягом кількох тижнів і щоразу під час реєстрації отримував 6.
Гарні історії, але вартість читання деяких оповідань становить 100. Його 50 доларів за кожні кілька розділів. Ні, дякую. Їм потрібна фіксована розумна ставка, щоб придбати книгу.
Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel Buku & Referensi kvt
Цей додаток відстой!! Ви повинні мати монети або ваучери, щоб прочитати главу, а заробити ваучери непросто, і єдиний спосіб отримати монети - це придбати їх!! Ви не можете закінчити книгу, якщо не хочете витратити гроші, і ви витратите більше, ніж коштує книга. Не заважай завантажувати!!
Мені дуже подобається читати, однак історії нелегко оцінити. Реєстрація займає 4-5 днів, щоб отримати мінімальні (6-12) винагороди для читання окремої глави, для прочитання якої потрібно 150 винагород. Хотілося б побачити кращу оцінку цих історій.
Щоб отримати 60 іваучерів, потрібно поставити п’ять зірок. Вибачте, але це два, оскільки вам потрібно 60 на главу. Гірше для цього типу програми і буде відредаговано пізніше.
Гарні історії, але всі книги платні за розділ (при цьому кілька розділів на початку безкоштовні), а ціни досить високі, особливо якщо закінчити цілу книгу.
Гарні історії, але ваучер занадто дорогий
Rocket Punch! Teka-teki emq
Цей додаток є обманом! Вони беруть гроші за токени. Гаразд. $9,99 за 6000 або близько того. Кожен розділ складається з 180 жетонів. Гаразд. Що не так, так це те, що кожен розділ має приблизно 3 сторінки! Що ще гірше, там понад 130 розділів! Я вже вклав 20 доларів і прочитав лише близько 35 розділів! Набагато гірше, ніж Kindle чи справжня книга. Наступного разу я досліджу більше, перш ніж почати інвестувати гроші. У мене залишилося багато жетонів, які вони можуть зберегти, тому що я не повернуся!
Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel Könyvek és tájékoztató kiadványok zco
Не варто. Занадто дорого. Історія, яку я почав через рекламу на FB, виглядала добре, тому я перевірив додаток. Перші 11 розділів були безкоштовними. Для завершення історії було 182 глави, і це буде коштувати 66 монет програм за кожну главу. Тож якщо потрібно приблизно 12 000 монет, щоб прочитати всю історію. Поки я закінчу, я заплатив би близько 50 доларів за невідредаговану книгу з граматичними помилками та помилками. Жорсткий пас. Зробіть кожну книгу одноразовою ціною і зробіть її розумною, щоб її не редагували.
Ця програма складається з аматорських творів, але, враховуючи це, багато історій досить хороші. Найбільшим недоліком цієї програми є висока вартість CHAPTER.. так, я правильно сказав. Платити потрібно за глави, а не за книги. Через характер книг (аматорські твори) вони не повинні коштувати стільки, скільки вони коштують. Якби вони подумали про зниження вартості за розділ до 3-5 айкоїнів, це залучило б читачів (передплатників) до нових історій.
Я люблю ці книги, яких не можу насолодитися, витрати, дрома, пожадливість і суперечка.
Історії хороші, але 120, щоб отримати наступні розділи після цього. Забагато. Не повинно бути вище 50. Я пропускаю розділи, щоб закінчити історію.
Хороші книги можна прочитати, але дорогі за розділи.
Ця програма відстойна. Щоб отримати монети, мені довелося поставити 5 зірок. Вартість розділів була смішною, і, здається, книги ніколи не мають кінця. Або важливий розділ – це не що інше, як символи....без слів. Я буду дотримуватись звичайних програм і відомих авторів, що я можу купити повну добре написану книгу за 4,99 або менше.
Інша програма з дуже простими історіями, написаними не дуже добре, що ви читаєте 2 сторінки, і за це потрібно платити, і кажуть, що це безкоштовно, коли ви отримуєте додаток
Хороші, цікаві книги з чудовими історіями, але дорогі. Це має змінитися. Зробіть деякі книги безкоштовними, а ті, за які потрібно платити, мають бути за справедливою ціною, а не за смішними. Крім того, це чудова програма з чудовими книгами
Прочитав протягом години кілька розділів, все добре. Потім він хоче, щоб я платив за читання кожного розділу, що з кожним розділом стає дедалі дорожчим. Сміття та завищені ціни. Якщо я збираюся платити смішні суми, щоб читати речі, я куплю фактично видану книгу, яка не є граматично безладною, і має належну структуру письма. Не витрачайте свій час. Крім того, 99% оглядів вводять в оману, оскільки вони спонукають вас оцінити 5 зірок за їх тупі речі з айкойнами. Жахливий додаток.
Мені подобається читати, але знову за кожні кілька розділів потрібно купувати бали. Я краще куплю книгу.
Вартість готової книги ДОРОГО! Ви не усвідомлюєте цього, поки не помітите, що заплатили 30 доларів за айкойни, усі ваші монети були витрачені на одну і ту ж книгу, і ви ще не наблизилися до завершення книги, тому що 1 розділ коштував більше 100 монет. Kindle набагато дешевше....
Це хороший додаток. Просто хотілося б, щоб читання глави не коштувало так дорого, а також я ненавиджу, що мені доводиться чекати, щоб прочитати наступну главу
Я поки що читав лише книжку, вау, мені вона подобається. Я не знаю, яку я виберу наступним із моєї бібліотеки, вони всі дуже гарні, це чудова програма, тому пропоную вам спробувати, вам справді сподобаються книги. дякую всім вам.
Це не безкоштовне читання ...Якщо ви хочете прочитати повну книгу, ви повинні купити там речі.
Додаток хороший, але строї потребують кращого редагування. Це як читання чорної розповіді, яка могла б бути чудовою.
Надзвичайно чудовий, він також дуже інтригує, будь ласка, додайте до нього більше, щоб я насолоджувався щоденним читанням, дякую. Я читаю нову його не дуже красиву дружину, і це супер фантастично
У ньому є хороші історії, але додаток забрав усі мої значки та івури, які я зібрав та купив. У мене було понад 600 айкоїнів і 430 айвушів, я не читав трохи більше тижня, і вони зникли! Я навіть не хочу більше використовувати цю програму, тому що це повний обман! Тож покупці остерігайтеся, щоб вони не забрали ваші гроші!
Цей додаток простий у використанні, але я люблю продовжувати платити, щоб прочитати цілу книгу.
Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel Livres et références prwp
Мені подобається ця програма, але лише трохи дорожче кожен розділ
Подобаються історії, але мені було важко купити монети, щоб вони не були зараховані. Чекаємо вирішення проблеми.
Ціни на книги шалені, і вам доведеться купувати розділи, які також дорожчі, і вам доведеться чекати цілими днями, щоб їх розблокувати. І попросіть нас примусово поставити ваш додаток 5 зірок, щоб отримати більше «ваучерів», це ще більш божевільне!! Однозначно не одна з моїх улюблених програм для читання, і я не буду завантажувати цю програму знову.
Ця програма не тільки платна за читання, але й містить історії, повні бездоганної граматики та орфографії. Я б скоріше порекомендував фан-сайт, ніж Story Lite.
Занадто дорого для 1 розділу, який такий короткий
Люблю історії, хоча деякі проблеми з граматикою є можливість запропонувати виправлення, і монети не так вже й важко отримати, хоча завзятому читачеві, як я, все ще недостатньо швидко, я б купив більше, якби міг собі це дозволити.
Невже письменники не знають, як закінчити оповідання. Я абсолютно ненавиджу, як деякі залишають це висіти. 😒
Деякі хороші історії, але ви повинні придбати розділи, і тоді книга в кінцевому підсумку виходить дорожче, ніж придбання всієї книги у таких продавців, як Amazon, Apple, Barnes & Благородний та ін.
Мені сподобалася вся історія наразі. Єдине, що я ненавиджу, це купувати кожну главу за багато монет і ваучерів
Неможливо отримати доступ до жодної з історій, навіть безкоштовних. З’явиться лише спливаюче вікно про те, що закладка неправильна.
Історії захоплюють, але містять багато помилок. Мені подобається цей додаток. дозволяє звернути увагу на граматичні помилки тощо. Однак, якщо я збираюся грати в редактор, чи не можу я читати історії безкоштовно?
Історії хороші, але іваучер на кожну главу дорогий.. особливо для тих, як я, хто просто покладається на винагороду